Home

 Fotograf

 Reklamefilm

 Bryllupsfilm

 Konfirmationsfilm

 Kontakt

 Links

 

 

Benyt muligheden for at komme på TV

Alle klubber og foreninger har i flere nordjyske kommuner mulighed for at få sendetid på deres lokale antenne eller kabel netværk, bla. AN-TV i Aalborg.

 

Få et ugentlig Nyhedsprogram

Det er muligt for din forening at få et nyhedsprogram der kan sendes enten en gang om ugen eller et der opdateres en gang om måneden. Således kan alle i din klub følge med i hvad der sker, også dem der ikke lige kommer der hver dag. Programmet kan vare fra 15min. til en halv time.

 

Kan firmaer profilere sig.

Ja det er muligt for sponsorer at blive vist på kanalen. Det vil i så fald være i form af et "programmet bliver vist i samarbejde med" skilt.          Det kan være en god måde for firmaer at blive sat i forbindelse med noget der refererer til deres værdigrundlag eller som rammer deres kernekunder. Det kan feks. være sport, biler eller livsstil. 

 

Kontakt Visual Visions på :

Morten@visualvisions.dk

Visual Visions                    Østergårdsvej 15               9430 Vadum

 mob - 29 90 10 50        

 

 

 

Vis dit store arrangement på TV

Holder jeres forening et stort arrangement, kan hele byen / kommunen følge med, eller i kan vælge at få lavet et sammendrag af begivenhederne og sende det på Lokal-TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visual Visions hjælper dig

Vi kan tilbyde at hjælpe jeres klub hele vejen til skærmen. Vi står for optagelser, redigering og mastering af bånd til afvikling.    Vi kan endda hjælpe med at søge eventuelle sponsorer, hvis klubbens egen økonomi ikke strækker. Ring eller skriv så vi sammen kan finde løsningen der passer til jer.

 

Visual Visions - Morten@visualvisions.dk - 29 90 10 50